Úterní doznání 6

Nemyslím si, že jsem schopná najít, natožpak udržet svého vyvoleného. Nevidím budoucnost v práci kterou dělám.
Jsem lehce asociální a k tomu na sobě nešetřím vínem. Skoro všechno co dělám, nějak souvisí s mojí sexualitou, ale spíš na té živočišné úrovni, než na nějaké vznešenější. Nevím jak dlouho se to dá vydržet, ale dokud je co pít a jsem schopná odměnit sama sebe, tak to řešit nechci.

Komentáře

  1. Soudě dle doznání to asi byla hodně náročná akce, z které ses v neděli vrátila:-) Ale fajn, Tvá slova se mi líbí, byť možná pocity nejsou příjemné, snad Tě povedou k tomu co potřebuješ. Ale co by mne opravdu zajímalo nejvíc....co to je to ksakru "vznešenější sexualita"?:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vznešená? Třeba v páru, nebo práce intimitou, energií, emocema. Taková sexualita, která tě naplní energií, dodá sebevědomí a když jí natočíš na video bude krásně čistá a perfektně nasvícená. Živočišnou na druhou stranu.... asi popisovat nemusím, že? ;)

      Vymazat
  2. Hmm, ta vznešená zní teda dost nudně. Samá práce s tolika věcma. To zní tak náračně, že by se člověku pro ten vyšší princip snad ani nepostavil:-)) Navíc, reklama na vložky je taky krásně čistá a perfektně nasvícená....

    Myslím, že prostý šukání a užít si je zábavnější. Já vím, jsem to ale bezduchý přízemní čert:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Až budeš jednou perfektně nasvícená vonnými svíčkami hledat smysl života skrze propojení s partnerem přes jeho jednadvacátou čakru procházející jeho prostatou, snad tě ty iluze přestanou bavit :-P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvám se, to bylo asi trochu zlé. To víš, ta anonymita internetu povoluje hranice sebeovládání:-)

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kapitola, kde se subík vystříká sám

Život subíka v domácnosti - první kontakt