Experiment 1 - je někdo doma?

Hádám, že tvoje nadrženost už je hodně znát. Představa co si ochotný udělat jenom za to aby se libovolná žena pohledem otřela o tvojí čubčí stránku mi dělá mokrý flek na kalhotkách.

Tak jdeme na to.



Potřebuješ hrací kostku. A něco s čím bych tě mohla opíchat. Profesionální hračky preferuji před domácími výtvory, ale je mi jasné, že subík jako ty se moc stydí na to si něco takového pořídit. To napravíme jindy.

Chci aby sis vzal něco na podvázání (klidně tu stuhu) a uvázal sis kuličky, tak aby ti stály hezky daleko. Pak půjdeš do postele na všechny čtyři. Vezmeš si svou hračku a nejdřív jí hezky navlhčíš pusou. Snaž se. Mám ráda pohled na takové nadržence. To samozřejmě stačit nebude. Budeš proto hezky žadonit aby sis mohl dát víc gelu.

Snaž se.

Nageluješ hračku a maximálně na tři přírazy jí chci vidět v tvojí nadržený díře.

Hlavu dáš až na matraci, jednou rukou si budeš roztahovat zadek a druhou se budeš nabodávat. Až ti dojde gel, přestaň se šukat a vyhoň se skoro k výstřiku. Hračku při tom ale nech na místě. Vezmi hrací kostku do pusy (nesmíš se jí dotknout rukama) a hoď s ní.
Pokud padne 5 nebo 6, můžeš stříkat. Pokud cokoli jiného, nageluj znova hračku a pokračuj. Tentokrát ale musí být na doraz už napoprvé.

Nešetři se.

Opakuj to dokud ti kostka nedovolí vystříknout.

Bonus: Nestříkej a napiš si mi.






Tímto pro zatím experiment končí...

Komentáře

  1. Teda! Vím, že jsou v dnešní době 2 roky staré příspěvky možná trochu pravěk,ale bylas ďábelsky úchylná;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víc času, míň starostí reálného života a větší soukromí. A hlavně taky víc nervů s online subíkama. Teď už jsem dospěla do fáze, kdy si říkám, že to za to nestojí :)
      Jinak doufám, že moje úchylnost neuvadá, jenom už neni chat místem ventilace (bohužel bohudík)

      Vymazat
  2. Chápu, jen banán se subíkovi nevyrovná:-) I když...


    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kapitola, kde se subík vystříká sám

Život subíka v domácnosti - první kontakt