Když už, tak už

Vždycky když po delší době něco zveřejním (nebo jsem jinak aktivní v online světě) dostanu do zpráv nějakou tu fotku. Dobře, asi ne úplně pokaždé a možná spíš výjimečně, ale to na věci nic nemění.

Zástup článků a studií hledá důvody, proč chlapy posílají nevyžádané fotky svého nádobíčka, ale upřímně řečeno, to řešit nehodlám. (i když se nejvíc ztotožňuji s názorem, že nemají chudáci moc šancí se sexuálně vyjádřit, my to máme snazší). Stejně bych chtěla využít příležitosti a věnovat pár otevřených rad.



  1. Neposílejte nevyžádané fotky ničeho podobného. Chlap ocení, když mu ženská pošle nahatý selfie, ale naopak to nefunguje. Chlapy a ženský fungují rozdílně, ať si emancipační hnutí tvrdí co chce. 
  2. Když už něco pošlete, nedoprovázejte to texty na úrovni zastydlého puberťáka. Už vůbec v případě odmítnutí neoscilujte mezi žadoněním/nenávistným psaním. Když jsme u toho, to by se asi dalo použít na všechny životní situace.
  3. Když už vážně fotíte, nefoťte mobilem po babičce, kde není poznat jestli je na fotce něco z zakousnutí, nebo týden pošlá krysa. Nastudujte si něco o kompozici (z určitého úhlu budete vypadat větší!), světlu (fotky po peřinou, osvětlené jenom bleskem telefonu vám dodají nádech přinejlepším utonulého) a myslete na okolí (hromada prádla na zemi a flek na triku vážně není cesta jak zapůsobit).
Za všechny příjemkyně díky, že jste si to aspoň přečetli.


Komentáře

  1. Vím, že se to říká, ale... Ono se to fakt děje? :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Mno, #metoo z toho neudělám, ale občas se poštěstí :-D

    OdpovědětVymazat
  3. I s malým kašpárkem se dá hrát velké divadlo. Pokud si diváci přinesou lupu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D tak o velikost ani tak nejde. Fotit se dá všelijak. Macek to ale nezachrání, když na fotce vzbuzuje dojem kusu bílé fazole po osmi sklenkách vína.

      Vymazat
    2. https://www.psychologytoday.com/us/blog/women-who-stray/201602/why-men-send-pics-their-junk

      "In Ohio, one man was dubbed “The Naked Photographer” because he would jump out and expose his penis to women, and take a photo of their reaction. When he was caught, he later admitted that he would masturbate to the pictures of the women’s reactions."

      A ještě lepší:

      "Famous French philosopher Jean Jacques Rousseau used to hang his naked buttocks out of alleyways, hoping that some women passersby would spank him for being such a naughty boy."

      :-D

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kapitola, kde se subík vystříká sám

Život subíka v domácnosti - první kontakt