Úterní doznání - 🐾

Nemáme na bytě psa... ani mi nijak zvlášť nerozproudí krev pet play. Ale... pokud člověk ví kam kouknout, našel by nerezovou psí misku, čtyři obojky, clicker i vodítko.

Proč čtyři? No 4 z 5 subíků jsou (mimojiné) ujetí na nakupování hraček a dalšího příslušenství. Ten poslední by byl taky, ale nemá na to prostory/partnerské pochopení. Aspoň toliko má zkušenost z chatů a přidružených debat.

Máme tedy jeden široký obojek z koženky a uvnitř potažený něčím, co by se dalo nazvat imitací kožešiny. Byl v sadě s pouty a byla by škoda ho vyhodit. Člověk se v něm sice rychle opotí, ale je krásně široký, omezuje pohyb a udržuje hlavu v elegantní poloze.

Druhý kousek je elegantní tenký proužek v tmavě červené barvě, zapínací jako klasický pásek. Asi můj nejoblíbenější, i když bych možná byla pro bílou barvu.

Třetí kousek je psí stahovací obojek. Pořízený právě pro svoje stahování. V praxi bohužel stahování nefunguje tak krásně jako v představách. Většinou spíš než ke vzrušivému omezení přísunu vzduchu dojde ke skřípnutí a secvaknutí kůže na krku. Palec dolů. Nicméně, protože je to psí obojek, slouží momentálně jako pomůcka na umlčení subíka. Pokud ho má na krku, nesmí mluvit (mimojiné).

Sbírku uzavírá samodomo podivnost. do nákrčníku našitý pásek. Na pásku spona proti přílišnému posunutí. Nákrčník zabraňuje skřípnutí kůže při utáhnutí. Posuvná spona pak zamezí aby pásek nebyl moc volný. Vzhled neprezentativní, využitelnost značná.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kapitola, kde se subík vystříká sám

Život subíka v domácnosti - první kontakt