Kino - část druhá

Koukám jak se odcházející postava noří do záře obývacího pokoje. Budu ho muset naučit pořádně vrtět boky. Pak se odebírám vykonat to hlavní. Na záchodě ale zjišťuji první problém. Měla jsem jít také na ostro, protože sundání kalhotek mě nutí se celou odstrojit. Druhý, palčivější, problém je s mým uspokojením. I když v hlavě je všechno na nejlepší cestě a moje rande si to zatím užívá, zapomínám na jiné důležité části. Naštěstí mám všechny prostředky jak to změnit. Pokračuji do ložnice, kde měním kalhotky za vibrační vajíčko na dálkové ovládání. Dildo připínám zpátky, i když jen na malou chviličku. Do kina se vracím právě včas, abych stihla konec upoutávek na další filmy.

(první část)

Scéna střídá scénu a vše ubíhá v relativním poklidu, nic nesvědčí o tom co se právě stalo. Teprve, když dostanu chuť na další polibek, dochází mi proč od návratu subík nic nepije ani nejí. Pohladím ho po tváři a vyndavám mu kalhotky z pusy. "Bílé? Hraješ si na nevinnou?" škádlím ho. Dávám mu napít a on děkuje. "Chceš poděkovat? Umíš to i líp," oznamuji mu, zatímco mu ruku dávám na bouli kalhot. Pohodlnost je už pomalu za hranou, takže mu pomáhám a dildo vyskakuje na vzduch. Těžce polkne, zatímco mu vedu dlaň a nutím ho hladit "mé" vybavení. Ukazuji mu ovladač od vibračního vajíčka a zapínám nejnižší stupeň. Do slastného vrnění provokativně přivřu oči a upustím malý vzdech. Lehké přehrávání z mé strany, ale signály musí být.

Pokračuje v hlazení a já čekám kdy ho to napadne. Přidávám na vibracích. Snaží se honit rychleji, ale pořád mu můj plán nedochází. "Blond každým coulem, co? Když už si hraješ na kurvičku s tak lákavými rty, tak je snad použiješ, ne?" spílám mu naoko podrážděně. Možná jsem to přehnala, protože jeho urychlené sehnutí do mého klína bylo vedené spíš strachem než touhou. Chvilku si vychutnávám jeho pocit studu, kdy kouří plastovou věc. Fyzicky z toho nic mít nemůžu. On také ne. Vím, ale že zbožňuje být stavěný do role, kdy nad tím nemá kontrolu. On ví, že já to vím. A já vím, že on ví. Upíjím pivo a vychutnávám si scénu poskakující hlavy v mém klíně, filmu a obecné pohody. Občas mu pomůžu rukou hlavu přidat trochu hlouběji a utrousím peprnou poznámku. Zdá se, že jeho trénování na deepthroat má skutečně výsledky. Na čase zařadit vyšší rychlost. Přenechávám ovladač v jeho rukou, takže vibrace okamžitě poskočí o stupeň výše. Společně s jeho snahou donutit uměláka k výstřiku. Šikovný kluk, konečně pochopil. Rukou ho vískám ve vlasech zatímco ta vzdálenější putuje k jeho pozadí. Je teď nakloněný hodně na boku, takže přístup mám vcelku dobrý. Prsty bez obtíží dostávají k obsahu pod jeho sukní a hrubě ho pomačkávají. Zanechám na zadku pár škrábnutí a přidám nějaké to plácnutí na vrch. Žádné trápení ho ani nezpomalilo. Dopřeju mu tedy "odměnu" a pomalu zajíždím mezi půlky. Přítomnost análního kolíku mě nijak nepřekvapuje. Rytmus vibrací v mém klíně se změnil na zákeřně stoupající frekvenci, která by měla by vrcholu držet o pár vteřin déle, ale místo toho nezodpovědně padne na nulu. Přizpůsobuji hraní si s kolíkem vibracím vajíčka. Jakmile si toho všímá, pokládá si unaveně hlavu na můj podbřišek a hraje si s ovladačem. Cítím jeho dech a kapky slin, kterými před chvílí promazával dildo. Vzpomenu si na rtěnku a strkám mu prsty do pusy. V souhře mu ošukávám pusu i zadek. Pokud do teď nebyla, tak teď už má rtěnku rozmazanou pořádně. "Potřebuješ to ze všech stran? Ty jsi ale nadržený prase. Líbilo by se ti, kdybych tu měla kamarádku nebo dvě co by si tě poddaly?" šeptám mu do ucha. Děj filmu už nějakou dobu nevnímám ani já. Není důvod čekat. "Za pět minut na záchodě, a ať tě nikdo nevidí," končím tuhle předehru a s hlasitým plesknutím přes zadek ho posílám pryč.

Snažím se chvilku oddechnout. Další pivo a vypnuté vrnítko mi v tom pomáhají. Pro diváka možná kontraproduktivní, já ale vím, že pokud bych na něj vlítla hned, mohla bych mu ublížit. I když posledně za to mohlo oboustranné dildo. A problém sedět měl nanejvýš tři dny. Koukám na hodiny a zjišťuji, že už je to přes deset minut. Nechávám na stole nedopité pivo a na podlaze kraťasy. On poslušně čeká na záchodě. Stojí a ruce má cudně ruce v klíně. Pohled jeho očí podtržený rozmazanou rtěnkou je k nezaplacení. Poznávám, že už je za hranicí, kdy je schopen sám říct co chce. Mačkám se za ním dovnitř a neobtěžuji si dávat pozor kam přitom píchnu. Tahle domácnost teď patří mě, takže se snažím dát to najevo. "Nezlobil si?" hladím ho po vlasech a končím na krku. Po delším polibku se tiše přiznává, že trochu. "Ukaž," potěšeně vypustím z pusy. Klopí či a stydlivě si vytahuje sukni. Nepoznávám, jestli to hraje, nebo je tak hluboko v roli a skutečně to cítí. Rukou si začne hladit koule. Lehce mačká, potahuje, tady štípne, támhle plácne. Jediný stimul, který mu dovolí pás cudnosti. Druhá ruka mizí za jeho zády a podle vzdechů si dovedu představit co tam provádí. "Skoro dokonalé," hlesnu a stisknu mu bradavky. Kdyby mohl roztát rozkoší, stála bych teď v louži vibrující blahem. Místo toho mi k nohám padá jenom kapka, kterou jeho věčně utiskovaný penis dokázal vypustit i přes pevné sevření. Protahuji tu chvíli a snažím vysát každou její esenci. Ne moc, abych o ní nepřišla. Dost na to aby se mi vryla do paměti. Otáčím ho, hlavu mu tisknu na studené dlaždičky a boky přitahuji k sobě. Toužebný sten po každé mém dotyku je jako vystřižený z pornofilmu. On to ale myslí vážně. Poklepu dildem na jeho půlky a on je poslušně roztáhne. Mít víc místa, tak si tu pózu pořádně vychutnám. Takhle jenom přemýšlím co se mu honí hlavou. Proud gelu ulpívá na dildu, ale malý kousek padá na jeho tělo. Cukne sebou pod nečekaným šokem chladu. Pokládám gel zpátky na poličku. Špičku dilda dávám na hranu jeho análku, jen tak abych si byla jistá, že se trefím, ne víc. Jeho pokus jít mi naproti hasím v zárodku. O tom kdy a jak to bude rozhoduji já. "Popros," vychutnávám si jeho odevzdanost a to, že se odevzdal právě mě. Krásně prosí. Jedním plynulým pohybem z něj dostávám vzdech, kterým mi oznamuje, že všechna ta práce za to stála.

Ležíme v posteli. Unavení po akci. Dildo je už dávno na zemi, stejně jako naše oblečení. Jediné co zůstává je jeho pás. Skončilo už povídání o tom jak se nám to líbilo. Skončilo už i povídání o tom jaký jsme měli den. Cítím ale, že jemu se spát nechce. Nedivím se mu. Rozhoduji se to napravit. Klekám si nad něj, hlavou k jeho nohám. Má můj klín na dosah, ale neodváží se nic udělat. Odepínám z nohy řetízek s klíčem. Jeho dech těžkne, když mu odepínám pás. Zbytky gelu, slin a kapek jeho spermatu vytváří v jeho klíně zajímavě kluzké prostředí. Nestačím ani podruhé přejet a stojí doslova jako svíčka. Párkrát pohoním a cítím, že dnes to bude rychlé. Dosedám na jeho rty a vychutnávám si jeho orální fixaci. Koule má už stažené, dech i tělo hlásí, že už bude. Když mě to napadne. Bohužel až teď, nejsem jinak tak zlá. Kdybych na to myslela předtím, určitě bych ho takhle netrápila. Asi. "Byl si úžasný... zasloužíš odměnu...ale pojedeme na dovolenou...nebude škoda zahodit všechno pro jeden výstřik...?"

Konec.

Komentáře

  1. Nádhera nechceš se stát spisovatelkou ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obávám se, že na to nejsem dost vypsaná :) Ale díky za kompliment ;)

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kapitola, kde se subík vystříká sám

Život subíka v domácnosti - první kontakt