Láska prochází nosem

Po sto a kousku let jsem měla čas shlédnout film. Volba padla na poslední Dunu, u které mě rozčiluje především rozkouskování na víc dílů. Naprosto souzním s tím že některé věci je potřeba budovat a vrchol rozhodně nemusí přijít hned v první části (ono vlastně je v určitých i nedosažení vrcholu v podstatě vyvrcholením samo o sobě). Vytočila mě ale zavádějící kampaň kdy se v podstatě do poslední chvíle tvářili, že bude vše v jedné epické části. Proti tomu také nic nemám, pokud o tom od začátku ví všichni zúčastnění. To ale odbíhám od toho relevantního co mi filmové zpracování připomnělo - kondiciování.
Když pan Pavlov sepsal svojí práci jak naučit psi slintat stěží mohl tušit, že za pár desítek let se někdo bude zabývat výchovou lidských protějšků podobnými metodami. Jakkoli jsou dohledatelné zmínky strohé, těch experimentujících není podle všeho úplně málo. Jak těch co chtějí vychovávat, tak hlavně těch, kteří prahnou po tom být vychováni. U nás to začalo nevinně. Při nasazování pásu cudnosti jsme používali krém aby vše dobře vklouzlo na místo. Stačila zmínka o tom jak jenom samotná vůně krému způsobí erekci z očekávání dalšího zamčení a z nepohodlného efektu se stal zamýšlený cíl.
Základem úspěchu výcviku je mít mít podněty vždy spojené s následkem. Proto jsme se ze začátku chtěli vyvarovat vůním které by mohl často ucítit jinde. Místo známých značek krémů jsem se tedy snažila najít nějaké obskurnější. To se nám vymstilo, když se nám po vypotřebování jedné tuby nepodařilo sehnat náhradu. Od té doby pro jistotu kupujeme do zásoby. Kromě mastiček se nám osvědčila ještě voňavka a tyčinky na rty. Některé aktivity zůstaly, jiné upadly v zapomnění nebo podlehly nepraktičnosti, pro inspiraci zkusím vzpomenout na všechny.
  • krém na ruce, kterým to začalo, klícka a veškeré submisivní aktivity. Přešli jsme ale k dětskému/kokosovému oleji, který není tak aromatický. Navíc i když jako podnět dostatečně silné, následek nebyl nikdy dostatečně stejnorodý
  • parfém, familiárně nazývaný mrcha, na mém těle značí, že mám sadistickou náladu a mám chuť ho víc trápit než si s ním hrát (anglicky bych asi popsala že bude víc torturing než edging)
  • třešňová pomáda na rty, na jeho rtech, součást více zženštilého kostýmu, očekávám přepnutí podřízené "kurvičky" plus jeho análek dostane větší než malé množství pozornosti
  • tělové mléko, vzniklo spíš z praktičnosti protože se mu těžko vyhnout když o mne pečuje, pozornost bude upřená na moje pohodlí a péči o mé tělo
  • mentol, ať už jako mastička pod nos, na ruce, nebo do aromadifuzéru znamená úklid, péči o domácnost, vaření a další drobné práce. Vybrána speciálně pro možnost snadného sehnání i jako vůně do difuzéru. Praktické když je potřeba uklidit celý byt. Navíc se vyskytuje dost často i běžně ve společnosti (v porovnání s ostatními), takže to vyžaduje častější nácviky. Nestěžuji si.
  • parfém - lehce kořeněná vanilka, mám chuť si hrát, nebo se dívat jak si hraje
Občas se objeví snaha rozšířit paletu se kterou můžeme pracovat, i když se jí snažím udržovat jednoduchou. Poslední z experimentů, který momentálně probíhá je podmíněný výstřik. Jako podnět chtěl původně muž vůni mého roztouženého klína, ale z praktických důvodů tomu tak není (občas chci aby stříkal i když nejsem fyzicky přítomna a/nebo mám ze subíka hračku a chci si jenom hrát). Místo toho padla nakonec volba na něco, co (podle toho koho se zeptáte) může být označeno jako mou přirozeně božskou vůní nebo propoceným trikem. Kvůli mé orientaci na čisté tělo, kdykoli se má ke mě muž přiblížit s tím trochu bojuji a nedopřávám mu tak trénink příliš často. Díky tomu se omezil i přísun možností kdy může plnohodnotně vyvrcholit, ale neshledalo se to s nejmenším odporem. Spíš bych řekla že to jeho část přijala s nadšením. Mít doma nadrženého subíka je holt řehole, ale neměnila bych.
Co závěrem? Baví nás to a myslím že ještě chvíli bude. Za malou cenu dodržování těchto rituálů to má hned dvě nepopiratelné výhody. Jednak to pomáhá nastavit očekávání a naladit se na správnou vlnu. Dnes budeš hračka/ dnes budeš jenom posluhovat. Druhak je skutečně k nezaplacení pohled kdy milého políbíte na uvítanou a on z vašich rtů ucítí jemnou příchuť třešně a už ví co ho čeká až dorazíte domů ❤

Komentáře

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kapitola, kde se subík vystříká sám

Život subíka v domácnosti - první kontakt