Email od nadrženého samečka

Dobré odpoledne,
včera jsem nebyl na emailu, byl jsem celý den od rána až do noci pryč. Masturboval jsem jen chvíli před spaním. Postavil jsem si ho v posteli a při honění jsem si představoval jak to dělám s Tawnee Stone.
Na email jsem šel až dnes ve škole na notebooku. Postavil se mi, už když jsem viděl email od Tebe. Bohužel jsem nemohl úplně splnit první úkol, protože tu nemám žádný foťák a také bych se nerad fotil. Stydím se a zatím Tě moc neznám.

Šel jsem s notebookem na záchod. Penis mi už stál a měl jsem i mokrou skvrnu na trenkách. Otřel jsem si špičku, jak sis příla a olízl jsem to, bylo to slané. Pustil jsem si video, které mám uložené na počítači. Je na něm Ashley Ligtspeed, jak souloží s klukem. Je to česká pornoherečka, blondýna s většími prsy. Nejdřív jsem se díval na celé video a pak jsem se znovu díval na některé jeho části. Hlavně jak sedí na tom klukovi čelem ke kameře a je vidět roztažená kundička. A pak jak jí to dělá zezadu a houpou se jí prsa. Pak jsem se ještě díval na kousky videa, na kterém dominantní paní honí svázaného kluka až do výstřiku a pak ho honí i po výstřiku, což ho bolí a tak se brání a kroutí. Opakovaně jsem si pouštěl tu část těsně před výstřikem, výstřik a honění po výstřiku. Líbí se mi, jak ho má ta paní ve své moci, jak najednou sám od sebe vystříkne a jak mu i potom nedá pokoj. Celou dobu jsem masturboval, ale musel jsem pomalu a jemě, protože jsem měl hodně chuť stříkat. Dělal jsem o dlaní jedné ruky nebo dlaní obou ruk tak, že jsem si přejížděl přes celý penis. Nebo jsem dlaní kroužil po žaludu. Když přišel někdo jiný na záchod, tak jsem si ho honil jen tiše dvěma prsty. Když se mi chtělo hodně stříkat, stiskl jsem si penis u kořene a u koulí. Trochu to pomáhá. Mám opravdu velkou chuť vystříkat se.

David

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kapitola, kde se subík vystříká sám

Život subíka v domácnosti - první kontakt