Trocha zkušeností samečka - první půlka

Dostala jsem email, který spustil trochu konverzace a poodhalil co všechno už má (údajně) za sebou sameček.

Dobrý den slečno Terezo,
dnes jsem masturboval dvakrát, jednou ráno a podruhé odpoledne. Ráno jsem ještě nebyl sám v bytě, honil jsem se po probuzení v posteli. Představoval jsem si, jak šukám pornoherečku Marry Queen.
Odpoledne jsem pak už byl sám. Pustil jsem si tři videa s Marry Queen a dělal jsem si to v kondomu s podvázaným penisem umělou vaginou vestoje, vsedě na židli a vkleče.
Nevím, jestli už smím stříkat nebo ne. Řekni mi prosím, zda smím stříkat jen na výslovné povolení nebo můžu stříkat, pokud nedostanu zákaz.
Ještě stále mi stojí. Mám na sobě jen tričko a ponožky a honím se tou vaginou.
 
David



Stříkat smíš jenom na výslovné povolení.

Jsi vážně nadržený exemplář samečka, ale nechat tě vystříknout jen tak by bylo moc jednoduché.

Do kolika máš byt sám pro sebe?

Chci toho o tobě vědět víc.
Popiš mi, jaké máš zkušenosti (i s věcma co si děláš sám). Jestli se ti zdál někdy sen, ze kterého si stříkal. Pokud ano kdy a co se ti zdálo? Co se ti nelíbí/děláš nerad? U čeho si naposledy vystříkl? Měl jsi už holku?A tak dál...

Chci aby to mělo šťávu, takže ti u toho bude stát jak svíčka. Až si ho postavíš, strčíš ho do tvé náhražky a začneš psát. Vagína zůstane celou dobu nasazená a můžeš s ní trošku hýbat maximálně pokud by ti nevydržel stát. Po každé větě můžeš 3x vytáhnout a zasunout až na doraz.
Je mi jedno zda u toho budeš mít kondom.

Na základě emailu se rozhodnu jak to bude vypadat s tvým dnešním stříkáním. 

Možná.

Dobry večer,
včera už jsem sám nebyl, musel jsem počkat do dnešního večera. Podle Tvého přání jsem se svlékl a nasadil vaginu. Není tak jednoduché ho třikrát vytáhnout a zasunout nadoraz. To bych se asi vystříkal. Musím ho tam pomalu zasouvat.

Víckrát se mi stalo, že jsem se probudil a měl jsem semeno v pyžamu. Nepamatuju si ale, co přesně se mi zdálo. Své poslední výstřiky jsem Ti popisoval, byly na Tvé dovolení u těch videí. Holku jsem ještě neměl. S kamarádkou z ulice jsme se několikrát osahávali, lízal jsem jí a ona mě honila až do konce. Bylo to několikrát v průběhu tří let, vždycky když neměla kluka. Spát se mnou ale nechtěla, protože jsme spolu nechodili. Pak jsem taky masturboval s jedním párem v sauně. Byla to společná sauna a byli jsme tam jen my před zavíračkou. Ta holka nic nezkrývala a mě se z toho postavil penis. Koukala se mi dlouho do očí i na ten penis. Pak mi ten kluk řekl, ať si ho klidně honím, že se mu líbí, když si ho někdo hon&iacu te; u jeho holky. Tak jsem si ho honil až do výstřiku a oni se dívali.

Jako sub mám první zkušenost ze 17 let. Byl jsem na prázdnínovém kurzu angličtiny, na kterém byla i jedna hrozně hezká holka. Líbila se všem klukům i instruktorům a lektorům. Věděla to a hodně provokovala, převlíkala se třeba před náma, nosila tričko bez podprsenky a tak. Občas jsme se spolu bavili, jednou měla hodně osobní otázky. Jestli už jsem měl holku, jak často masturbuju, jestli jsem už masturboval a představoval si jí u toho a co bych byl ochoten udělat za to, že by mi ukázala co má pod kalhotkami. Dopadlo to tak, že jsme se třikrát potkali u ní v pokoji, ve kterém byla sama, protože její spolubydlící onemocněla a odjela dřív. Poprvé chtěla jen vidět jak masturbuju a stříkám. Při těch dvou dalš&iacute ;ch setkáních mi dávala už konkrétnější úkoly co a jak mám dělat. Strkat si propisku do zadku, dělat to jejíma kalhotkama nebo mezi její chodidla. Vždycky to skončilo výstřikem a ona si pak na chvílu sundala kalhotky a nechala mě podívat se.

Pak mám už jen nějaké zkušenosti z webu. Nejdřív s jednou holkou, bavili jsme se přes chat a přes skype a pak jsme se dvakrát potkali s webcamerou. Ona se ukázala jen bez obličeje, od pasu nahoru a v podprsence. Já byl taky bez obličeje, ale úplně nahý a plnil jsem její úkoly - podvázání penisu, kolíčky na penis a na bradavky, nandávání kondomu, masturbace podle příkazů, tření o fotku a stříkání na fotku, klečení. Nechat jsme toho museli, když na to přišel její přítel, teda aspoň to psala a pak už nikdy nebyla na skype.
Druhou zkušenost přes net mám delší. Psal jsm si s párem a potkávali se na skype třičtvrtě roku. Dávali mi domácí úkoly zhruba dvakrát za měsíc a asi dvakrát za měsíc jsme se potkali na skype. V domácích úkolech jsem musel chodit na různá místa (videokabinky, nudapláž, sexshop), dělat to na různých místech (dímské záchodky, ve vodě v zatopeném lomu když byli na pláži lidi, v lese uprostřed paseky, ve vlaku v kupé) nebo třeba musel chodit naostro. Jednou jsem se musel ukazovat jiné holce přes skype a plnit její úkoly a taky hodnit s jiným klukem přes webcameru. Taky jsem si kvůli nim kupoval tu umělou vaginu a lubrikační gel a psal jim jak a u čeho mastrubuju. Někdy mi poslali odkaz na video nebo fotky. Před skypovým setkáním mi většinou na nějakou dobu zakázala stříkat, abych pak víc a víckrát stříkal.
Na skype se jim líbílo, když oni přede mnou přes kameru šukali a já si ho u toho honil tou vaginou. Taky mi předtím nebo potom dávali příkazy, zase masturbace podle pokynů, zkumavaka do zadku, bití pravítkem přes stehna zadek a penis, podvazování, kolíčky, čůrání do skleničky.

Více mě vzrušuje ponížení a bezmocnost než bolest. Moc se mi nelíbí bití a vyloženě bych nechtěl nějaké propichování nebo horký vosk. Bolí mě i zasouvání předmětů do análu.

Smím už stříkat?

David

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kapitola, kde se subík vystříká sám

Život subíka v domácnosti - první kontakt