Úkol - někdo to rád podvázané

Za existenci blogu jsem dostala ohromné množství (čti 2) dotazů, od slečen/paní, které hledají inspiraci na úkoly pro své polovičky. Ve všech případech to jsou dříve vanilkové polovičky, které do těchto hrátek dostal partner a ony si nejsou jisté co si mohou/nemohou dovolit.

Ráda bych poradila, ale nejsem na to hlava študovaná. Snažím se ale podat každé stéblo když můžu, takže jsem se rozhodla úkoly občas doplňovat komentářem proč je tak napsaný. V rámci možností.

Dnešek strávíš hledáním nějakého pěkného uvázání. 

Někdy je dobré napínat, jindy odhalit karty hned. Nejlepší ale odhalit karty tak, aby se dalo napínat :-)

Je mi jedno jestli na tělo nebo jenom na tvojeho ptáčka, ale chci aby si přitom byl naběhnutý k prasknutí.
Kuličky samozřejmě také nezapomeneš. 

Obzvlášť ve vztazích na dálku/kdy není přímá kontrola si myslím že je dobré stanovit jenom rámcově hranice. Pokud zrovna nemám chuť na něco specifického, ale i tam se dá experimentovat, třeba místem.
Subíček má potom svojí volnost, takže i když se chce cítit jako otrok, neplní příkazy otrocky. Přikazující potom benefituje z překvapení jak se subík vypořádá se zadáním. Je tam vidět oddanost a většinou se projeví i co má rád.

Čekám, že když si nestříkal, budou podle toho vypadat.

Zdůraznění předchozího příkazu - nesmíš stříkat. Jednoduše vyjádřené očekávání, které není radno zklamat. Není ani třeba popisovat následky.

Budu hodnotit vzhled, nápaditost a oddanost s jakou si úkol splnil.

Vyjádřete svoje přání. Nečekejte, že to subík pochopí z náznaků. Chci se pokochat jak se pro mě trápí a chci vidět že tomu věnoval čas a úsilí.

Pokud ho nebudeš moct stihnout do večera dnešního večera do 23:00, napiš mi okamžitě email.

Vždycky dejte limit. I když žádný nepotřebujete (budete doma celou noc). Subíkovi to prospěje.

Tvá majitelka

Vždycky pomůže přidat nějakou drobnost která druhou stranu naladí. Buď na začátku oslovením (Ahoj hračko, čubičko, kurvo (klidně se nebát experimentovat sprostými slovy, ale o tom někdy jindy)) nebo v závěru. Čtení je tak hezky uvedeno do nálady a přepne mozek (nebo čím myslí) subíka do správné nálady.

Není potřeba psát vždy, i to má svůj efekt, obzvláště pokud je veden dialog tak časté opakování obrousí specialitu oslovení a ty pozbudou své magie :-)

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kapitola, kde se subík vystříká sám

Život subíka v domácnosti - první kontakt