Čísla vládnou světu


Svého času běžela v televizi populární reklama na AXE sprej. Ústředním motivem byl elegán, který cestou do práce ozkouzloval ženy a za každou si kliknul na malém počítadle jeden klik.  Původně se počítadlo používalo snad na golfu, dnes se dá ale koupit bez větších obtíží a při troše snahy se najde i jiné využití.
Před nějakou dobou jsem zaúkolovala přítele aby sehnal dva kousky. Když jsme pak doma rozbalili balíček vykoukl na nás krásný pár - růžový a bílý. Je doufám jasné jak, jsme si je rozdělili. Princip je jednoduchý, na jeho růžovém se počítají tresty, na mém bílém pak splnění. Růžové má u sebe, bílé je na nočním stolku. V případě, že se počet bodů liší, provedu vyrovnání. Jakmile se do toho člověk dostane, tak růžové kliky se rozdávají samy. Špatně vytřeno - klik, neoholené strniště - klik, každou vteřinu kdy si ještě oblečený i když máš být dávno nahý? - klik, klik, klik... Ten zvuk dodává tomu všemu krásný důraz neodvratitelnosti.

Srovnávání účtů ze začátku probíhalo v podobě počtu ran na holou. Což je jednoduchý způsob, bohužel dost omezující. Ráda si vybírám kam a jak budu dnes plácat. Navíc ani jeden z nás nemá impact play v hlavním hledáčku (třeba někdo ze čtenářů ano? :) ). Postupem jsme tedy přešli na "body" a odčinění probíhalo různě. Nakonec skončilo prvotní nadšení a dostavili se negativní stránky. Počítadlo je dost velké a neforemné do kapsy (i když dělají i menší, digitální, ale tam chybí ten důrazný zvuk), lehce to svazovalo mojí fantazii, přišlo mi, že tresty pak můžu vybírat z meníčka jako v restauraci (což není proti ničemu, někdo má rád řád a určitě je to méně  náročné). Takže momentálně jsou počítadla vyrovnané (na čísle 184) a archivované pod postelí. I když zrovna v tomhle případě by se jejich případné objevení návštěvou vysvětlovalo o dost snáze, než některé další kousky.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kapitola, kde se subík vystříká sám

Život subíka v domácnosti - první kontakt