Výš než Džomolangma

Než se dostanu k popisu našich domácích praktik dovolím si na úvod pár vyjasnění. Termín ruined orgasm se používá pro spousta praktik od “dojití na hranu” po normální orgasmus přerušený třeba pár kostkami ledu. Pro následující řádky ovšem platí následující.

Edge
na hranu. Subík se stimulací dostane do bodu, kdy zvýšení intenzity nebo dokonce každý dotyk navíc povede k výstřiku. Dotyk, který mu není dopřán. Poznávací znamení: žádný únik sperma, při opuštění zoufalé cukání penisu lačnící po dalším dráždění, žadonící subík, pobavená bohyně.
Abadoned orgasm - opuštěný orgasmus
Ekvivalent vášnivého orálu, který je přerušen okamžik před prvním výstřikem. Poznávací znamení: penis cukající s každým výstřikem, dohra jako při normálním orgasmu (únava, opadnutí erekce, ztráta submisivity, …), žádné nebo zanedbatelné potěšení, vládkyně degradována na přítelkyni. Dost slovíčkaření :-)
Ruined orgasm
zkažený orgasmus (který vlastně není orgasmus a ani zkažený). V podstatě podojení partnera. V okamžiku “vrcholu" bez dotýkání. Spíš než výron, pomalé až středně rychlé vytečení sperma. Obvykle většího množství. Optimálně bez pumpujícího pohybu. Poznávací znamení: zachovaná erekce a hlavně submisivita, oddychující subík zažívající jiný koktejl hormonů než je zvyklý, potěšená majitelka.

První jmenovaný zástupce je rychlý způsob jak subíka odměnit. Samozřejmě vhodnou aplikací to může být i trest… Povolení/příkaz dostat se na hranu je vhodné i pro hraní na dálku. V případě, že dovedete poznat přesný moment, může se subík i tzv. svézt na hraně a na rozhraní (ne)výstřiku se udržet několik dlouhých vteřin. Vycítit správnou rovnováhu není ale zrovna lehké. Odměnou za to ale je vzpouzející se tělo partnera, kterému se mysl doslova vznáší v ráji. A to vše pod vašimi prsty.
Opuštěný orgasmus může být krásnou ukázkou dominance, trestem posledního soudu nebo prostě jenom ukončení za dnem s neuspokojivým výkonem. Nejjednodušší z trojice. Stačí při masturbaci přestat někde poblíž vyvrcholení. Jak moc blízko je otázka okolností. Pokud přestanete při prvním záškubu/výstřiku dopřejete partnerovi trochu slasti. Pokud přestanete chvilku před, asi mu splníte sen, i když si to neužije tím klasickým způsobem. Mistrovským kouskem je přestat co nejdelší dobu před. Jeden ze zážitků, které vanilka asi nikdy nezažije je nával hormonů co co do vás napumpuje mozek, když subíka uděláte jenom slovy. Můj nejdelší rekord je okolo půl minuty od posledního dotyku penisu. Pak už jenom slova a dráždění bradavek. Smutnou pravdou je, že po skončení obvykle skončí i sub podřízenost. Obrovskou výhodou je, že pokud se snažíte o opuštěný orgasmus a skončíte moc brzy, může z toho být krásný edge, takže není kam spěchat. Krutější hrátkou je nechat subíka honit si, odhadnout kdy je poblíž a ruku mu proste odtrhnout. Nikdy nevíte jestli se trefíte, ale neví to ani on...
Ruined orgasm je nejintenzivnější a nejhůře dosažitelný zážitek. Hodně pomáhá komunikace, když se kurvička nesnaží skrývat pocity aby pokoutně vyloudila orgasmus, pozorovat dech, stažení koulí a spolupráce subika. Ukázkovým přístupem je hra, kdy musí partner zvedáním ruky ukazovat jak moc se přiblížil ke hraně. Náročné, ale zábavné. Nepočítejte s tím, že se vám to na poprvé povede. Možná ani na podesáté. Není ale kam pospíchat a dá se s tím strávit pár zajímavých chvil. Jednou dohnat na hranu a dost je sice možnost, ale o více opakování v rámci jednoho večera si to přímo říká. Menší výzvou pak je jednoduché přenechání aktivity partnerovi. Ať už jako úkol zadaný na dálku, jak jiz bylo zmíněno výše, tak i jako příkaz vykonaný pod dohledem. Třeba když potřebujete doprovodit četbu knížky nějakým hezkým zvukem na pozadí. Jako bonus tenhle úkon zvyšuje jak submisivitu tak nadrženost. Výraz ruined orgasm nemám ráda. Není to totiž podle mě ani jedno. K žádnému orgasmu správně nedojde, takže ani nemůže být zkažený. Zásadní věc jak rozlišit ruin od opuštěného je absence výstřiků. Dojde spíš jenom k “vytečení” partnera (což může být důvodem k dobírání, pokud vás bere ponižování…). Ohromnou výhodou je absence doby po které se může v hraní pokračovat. I když to nedoporučuji. Přestat po prvním kole se mi osvědčilo jako nejlepší postup. Uvolnění touhle cestou odplaví část nadrženosti a v nemalém množství naloží poslušnost a obecnou submisivitu.
Stejně jako v případě edge je spolupráce subika téměř nutná. Nejsnáze lze výsledků dosáhnout s chlapem ležícím na zádech a spoustou času. To je většinou vše, co je potřeba. Čím pomalejší náběh, tím větší šance, že dojde k ruined orgasmu. Optimálně není potřeba žádných prudkých pohybů a stačí jenom laskající přístup. Důležité je, aby partner uvolnil svaly a nezatínal je ani v okamžiku kdy už se něco dere ven. Napětí ve svalech se dá snadno poznat na zadní části stehen nebo skoro na zadku (pokud to poloha umožňuje). Vzhledem k tomu, že cesta k vrcholu může být dlouhá (a s ohledem na uvolnění svalů) je poloha v leže v podstatě jediná použitelná. Pohled na sperma, které pomalu proudí ven, zatímco subík se propadá hlouběji do své oddanosti je jedním slovem extatický. Samozřejmě i v tomhle případě je možnost nechat to na subikovi. Např. v případě, že chcete využít zvýšené výdrže a po této akci se chcete prostě nechat pořádně ošukat… Obzvláště vhodné pokud plánujete po ruinu nechat subikuv nástroj splnit jeho partnerské povinnosti (v kondomu pokud jste obzvláště kruté) a přitom ho nechat bez výstřiku. Dlouho budovaná submisivita nepřijde vniveč a vy dostanete na co máte chuť.
Toliko o věcech, co u nás považujeme za vyvrcholení (a je k nim potřeba součinnost partnera, o těch dalších snad příště.)

Komentáře

  1. Ahoj! :)

    Za "pokažený orgasmus" bych považoval i ten opuštěný. Máš pravdu, že čím dříve se přestane a čím "samovolnější" to vytečení je, tím víc je to frustrující, méně uspokojivé, a zkrátka všestranně... lepší :D. Sama ale píšeš i u toho opuštěného orgasmu, že nejdelší rekord máš okolo půl minuty (což tedy všechna čest, smekám! :-*), tak mi není moc jasný ten rozdíl.

    Většinou se právě pokažené orgasmy dělí na opuštěné (ukončení stimulace co nejdéle před výstřikem, resp. vytečením), nebo nějak "zablokované" (třeba palcem přes ústí močové trubice, aby nemohlo k výstřiku dojít... tomu ale většinou předchází i to ukončení stimulace, takže je to spíš vylepšený opuštěný orgasmus).

    Ale tak - to jen sděluji svůj pohled, jak tomu říkáte není důležité. Hlavně, že si pěkně hrajete. :)

    Já mám tyhle hry taky moc rád, jen mi aktuálně schází majitelka, která by mi třeba aspoň na dálku nějaký takový pěkný úkol dala. :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě mě tak napadá, že lepší překlad než "pokažený/zkažený orgasmus" by byl "překažený orgasmus". :)

      Vymazat
    2. Půl minuty bylo jenom jednou, ale byly mi doručeny videa kde byl rozestup ještě delší. I když nebylo z nich poznat, jestli nedochází k nějaké stimulaci ze zadu...
      Překažený orgasmus je o chlup lepší, ale pořád mi nevystihuje to, že nejde o klasický orgasmus :(
      Blokované jsou obzvlášť kruté, ale nijak jim z praktických důvodů neholdujeme.
      Hlavní rozdíl mezi překaženým/opuštěným mám v tom, že překažený nedotáhnu do konce, nedojde k výstřiku ale jenom k "vytečení". Při opuštěném je normální cukání a pumpování penisu a hormony/sub padají o dost rychleji.

      Vymazat
    3. > Půl minuty bylo jenom jednou, ale byly mi doručeny videa kde byl rozestup ještě delší.

      Uka, uka! :D

      > Překažený orgasmus je o chlup lepší, ale pořád mi nevystihuje to, že nejde o klasický orgasmus :(

      Právě proto "překažený". Překazíš mu plány. :)

      > Při opuštěném je normální cukání a pumpování penisu

      Aha, chápu. Někde jsem viděl nápad nedovolit vůbec žádné cukání ani v průběhu, protože to je právě to, co přináší největší slast. Takže jakmile se subík neuhlídal a "cuknul", následovala pauza (která se postupně prodlužovala), nebo pár plesknutí přes koule.

      Mně se to strašně líbí, ale nikdy se mi nepovedlo se dostat až k vytečení a mám pochybnosti, jestli to vůbec jde (mám za to, že právě tyhle kontrakce prostaty či čeho jsou za stříkání nebo i vytečení zodpovědné). A nebo jsem byl jen málo motivovaný a málo se snažil? :) Kdybys mi to chtěla zadat jako úkol... :P :*

      Vymazat
    4. Tak jsem si to nepamatoval úplně přesně, ale základ sedí: https://www.femaleledrelationships.net/flr-sexual-manipulation/unsatisfying-orgasms-male-slave-training-mind-control

      Jednou týdně po tři měsíce, to není divu, že se mi to nepovedlo :) To je na mě moc velký extrém, u mě se to počítá na dny a to ještě musím mít tu správnou motivaci (čti: být k tomu "donucen").

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kapitola, kde se subík vystříká sám

Život subíka v domácnosti - první kontakt