Inspirace

Koukám na seznam stažených filmů, ale nic nelechtá mojí zvědavost. Zvažuji alternativy. Kombinace intelektuální únavy na mé straně a té fyzické na straně přítele nenechává moc velký prostor. Naštěstí ho ale neomezuje úplně. "Dlouho jsme nesbírali inspiraci," pronesu zdánlivě netečně, ale po očku ho pozoruji. Polknutí na sucho a lehce překvapený pohled, líbí se mi uvádět ho do rozpaků. "To vážně ne, ne..." zamumlá odpověď, "chceš?". "Jen pokud mi k tomu doneseš víno."


Jak se sbírá inspirace? No v tomhle podání v tom důležitou roli hraje nezanedbatelná sbírka porna, kterou můj drahý nashromáždil v "předvztahovém období". Myšleno před naším vztahem. Jako drak, který je přitahován ke zlatu, schraňuje, mamoní ho a dělá si v něm nory, tak i on posbíral úctyhodnou kolekci. Normální by bylo poslat ho s tím na diagnózu k odborníkovi, ale naštěstí nejsem normální.

Existence toho kolosu nevyšla ven sama. Objevila se až na mé pátrání, u čeho si vlastně dělá(l) dobře. Zkoumat to vzájemným objevováním je také zábava, ale nic nepředčí explicitnost, bezprostřednost a rozsah než když se kouknete klukovi do historie prohlížení. Obsah sbírky je zajímavý také tím, že obsahuje fotky/videa od vanilky, přes femdom až k maledom. Zatímco v našem vztahu je výhradně sub, tak předtím lehce switchoval. Což pak vede k zajímavým situacím, ale o tom níže.

Vlastní sbírání probíhá tak, že náhodně vybírám fotky/videa, otevřu je tak abych je neviděla a nechám ho popsat co se na nich odehrává. Kdyby mohla jeho stydlivost fungovat jako elektrika, můžeme konkurovat Temelínu. Někdy se na fotku kouknu, někdy ne. Hlavní část se pak skrývá v mém rozhodnutí, zda si jí jako inspiraci ponechám nebo ne. Pokud ano, nechám ho fotku popsat do notýsku. Někdy jeho slovy, někdy mými. Nejprve jsem si zkoušela věci pamatovat, pak jsem si je psala do svého "tajného" notesu pro inspirace, dnes nechávám psát jeho. Koneckonců žádné tajemství už popis není a mě se tak uvolní ruka na lepší aktivity...

Můj přepis fotky je důležitý ve chvíli, kdy se na fotce nachází např. subinka. Pak je potřeba popis otočit, takže místo toho aby subinka byla znásilňována do všech otvorů dildy, děje se tak subíkovi. Což je zrovna nudný případ přepisu, ale nechci dávat spoilery.

Pochybuji, že by se někdy ta nepřeberná hromada nápadů čekajících na odhalení zmenšila.

Komentáře

  1. Chtělo by to postnout fotku a vyhlásit soutěž o nejlepší inspiraci =)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kapitola, kde se subík vystříká sám

Život subíka v domácnosti - první kontakt