Život subíka v domácnosti - kdo si hraje, nezlobí

Pokračování ságy o hledání cesty, aby se vlk nažral a koza nebyla unavená. (předchozí díl)
S mým přibývajícím věkem řídnou řady přátel, kteří by mě zvali z večírku na večírek. Když už nějaký probíhá, tak při příležitosti svatby, vydání knihy/alba, otevření vernisáže nebo vlastního obchodu nebo dokonce narození dítěte. Prostě samé věci, při kterých člověk šoupe nohama někde v rohu a říká si, že tohle jsou stejně staří lidé. Občas to má i světlé stránky. Člověk se může napít vína (a většinou zdarma!), potkat staré známé, napít se vína, poznat nové zajímavé tváře a nebo se napít vína. Na jednom večírku/párty jsem potkala pana X. Pan X je o pár let mladší a má celkem zajímavý koníček, který přerostl v kariéru. Navrhuje hry - karetní, deskové a občas nějakou mobilní. Pomáhá navrhovat by asi bylo přesnější. Rozšířil mi obzory o pár zajímavých věcí, hlavně z psychologie. Jak hru učinit zajímavou, jak donutit hráče utrácet a jak si je udržet. Mluví o tom rád, obzvlášť, když se napije vína.
Druhý (a možná že až třetí den) po party jsem od hostitele dostala kontakt. Facebook, pak Whatsapp a k tomu pár dnů oťukávání a už spřádáme plány. Ví jenom minimum informací, ale přesto musí tušit k čemu to je. Překvapivě mi to až tak nevadí. Co taky soudit z toho, že potřebuji hru pro jednoho (a půl) hráče. Úkoly, nutnost motivace, penalizace (nechtělo se mi psát hned tresty), doba hraní.... je toho dost. Původně jsem se chtěla rozepisovat a podělit o tipy, ale pak jsem si uvědomila proč to vlastně píši. Bez dalšího zdržování tedy k současné podobě naší hry.

Přikázání - výchovná BDSM karetní hra

Hra pro jednoho hráče (dále jen sub) a volitelně pro jednu bohyni. Hraje se s balíčkem 32 karet rozdělených po 7 kartách do 4 barev (fialová, modrá, zelená, červená). Každá karta má na sobě uvedený úkol a cenu - 1, 2 nebo 3 (rozdělení níže). Karty se zamíchají a z balíčku se vyloží lícem nahoru 5 karet. Ty tvoří nabídku. Kdykoli se z nabídky odstraní karta, doplní se novou z balíčku. Sub si z nabídky bere do ruky karty - přikázání. Může si jich nabrat libovolný počet a může tak učinit kdykoli před koncem hry. Cena karty zároveň udává kolik dnů může nejdéle uplynout před vynuceným koncem hry. Pokud sub úkol splní, může přikázání odložit na hromádku úspěchu, pokud ho podle mínění bohyně nesplnil podle očekávání, odloží se na hromádku selhání. Hra vstupuje do konce jakmile se sub zbaví všech přikázání a nechce už přibrat další, nebo pokud vypršel čas na jejich splnění. Na konci hry se vylosují z balíčku 3 náhodné karty (nebo více, o tom níže) a skrytě se přidají ke kartám selhání.
Vyhodnocení je založeno na hodnotách a barvách. Pro balíček úspěchu se sečte hodnota karet podle barev. Pak se z balíčku selhání (náhodně nebo podle výběru bohyně) vytahují jednotlivé karty. Ubránit se kartě selhání lze buď odečtením ceny u odpovídající barvy úspěchu, nebo trojnásobkem ceny u barvy(barev) neodpovídající.
Příklad: v úspěchu jsou karty, které v součtu dávají červená 1, modrá 1, fialová 3, zelená 3. V selhání jsou karty červená 1, modrá 3. Červené hodnoty se odečtou na nulu. V selhání zbývá modrá 3. V úspěchu je jenom modrá 1, po odečtu v úspěchu nezbude žádná modrá a v selhání 2 modré. Sub už nemá modré, musí tedy vynaložit 3x takovou hodnotu, brání se tedy proti 6. V úspěchu zbývá přesně 6, ubránil se tedy a vyhrává.
Po vyhodnocení se použité karty kromě nabídky zamíchají a přidají naspod dobíracího balíčku. Nová hra může začít.
Menší změna přichází pokud se sub neubrání nějakou barvu na konci hry. Za každou barvu, ze které už se nemohl bránit dostává trest. Trest je hned dvojí. Jeden v rámci naší D/s dynamiky, a druhý spočívá v navýšení karet neúspěchu při další hře. Místo 3 karet na konci hry, se tak může vylosovat až karet 7. Může tak navíc nastat situace, kdy hru vyhrál, ale kromě výhry stejně dostane pár trestů a další hru začíná v nevýhodě. Odměnou za výhru je pak buď bílá fazole nebo nějaká delší seance s happy endem. Za prohru je pak černá fazole. Zbylé tresty jsou z prohraných karet a myslím, že samotná absence odměny je dostačující.
Převod ceny karty na dny je po celou dobu hry stejný. Na začátku lze ale určit jaký poměr se použije. Co bod to den je dost hektické a pro nás neslučitelné s běžným fungováním, ale na dovolené bych si dovedla představit. Dva dny za každý bod byla naše startovní hodnota. Pomohla nám rychleji začít víc her. Vzhledem k mému současnému stavu používáme hodnotu 3 dny na jeden bod, ale trvání hry bývá typicky kratší, okolo 3 týdnů.
Pro trochu té srandy navíc není potřeba hned odhalit nespokojenost s provedeným úkolem. Sub do poslední chvíle neví, proti kolika selháním bude stát.
Fialová - bohyně
  • 1 - masáž
  • 1 - oholení
  • 1 - kuchař
  • 1 - kuchař
  • 2 - tajemství
  • 2 - vana
  • 2 - manikůra
  • 3 - pedikůra
Červená - sub
  • 1 - úklid hraček
  • 1 - punčochy/tanga
  • 1 - inspirace
  • 1 - prezentace na netu
  • 2 - napravení chování
  • 2 - trénink deepthroat
  • 2 - trénink análku
  • 3 - hypno / ruined orgasm
Zelená - domácnost
  • 1 - čistá pracovna
  • 1 - ložní prádlo / ručníky
  • 1 - prádlo
  • 1 - tajemství
  • 2 - koupelna+záchod
  • 2 - kuchyň+chodba
  • 2 - obývák+ložnice
  • 3 - okna / utřít prachy + vysátí + vytřít
Modrá - tělo
  • 1 - oholení
  • 1 - oholení
  • 1 - oholení
  • 1 - oholení
  • 2 - cvičení zadek
  • 2 - cvičení zadek
  • 2 - zdravé jídlo
  • 3 - abstinence
Poznámky:
Masáž - na výběr krk+ramena nebo záda nebo obličej (kdo nezažil, nepochopí). Nohy jsou příjemné, ale ty má spíš za odměnu, než že bych si je užila více než výše jmenované.
Tajemství - dost specifická věc, která by nás mohla ukázat, takže raději cenzura.
Kuchař - každodenní vaření bylo také fajn, ale dost to lezlo do času, nicméně nejsem ochotná se ho tak snadno vzdát.
Vana - bublinky, víno, muzika a klid...
Úklid hraček - ano, máme jich celkem dost.
Punčochy/tanga - po celý den.
Náprava chování - jednoduše si musí najít věc co by chtěl na sobě změnit/zlepšit a zkusit jí předložit pro mé posouzení.
Hypno - hodinka strávená v selfbodage při poslechu nahrávky svého hlasu, který opakuje sub fráze, při svolení bohyně i s nějakým vibrujícím zpestřením.
Ruined orgasm - 6x ruined orgasm včetně úklidu, samozřejmě nemusí být najednou.
Prádlo - včetně ručního praní kalhotek/punčoch.
Úklid - nebavíme se o normálním úklidu, ale o velkém, zralém na test bílou rukavicí.
Oholení - na výběr z tvář, podpaží, análek, klín. Pro splnění si musí oholit dvě z nich.
Jídlo/abstinence - po dobu 7 dnů, abstinence samozřejmě ta co se týče alkoholu.
Zajímavé na této hře je iluze volby. Podle všeho nezáleží na tom kolik karet je v nabídce (pokud jich není extrémní množství, nebo naopak jenom jedna). Takže pokud chcete dát jenom 3, není problém. Ani různé strategie výběru karet nedávají moc větší šanci na úspěch. Jediné co zajistí vyšší šanci na výhru je větší počet úspěšných přikázání. Pokud subík splní dvakrát tolik přikázání, než kolik mu hrozí karet neúspěchu, vyhraje v 4 případech z 5. Samozřejmě, ne vždy je to bez vedlejšího trestu za ztrátu barvy. Na první pohled to ale přijde jako fajn hra, na pozadí to ale donutí subíka stejně odvést většinu/všechna přikázání (a strávit ve hře co nejvíc času). Bez vína mám problém snášet to, že podobné taktiky se používají i ve hrách pro děti. Tady ale účel světí prostředky.
Huf, to trvalo delší dobu než jsem čekala. A to jsem chtěla psát ještě co plánujeme dál...kromě úkolu na kartičce i trest (ať nemusím utrácet energii na rozhodování), nechat si je profesionálně vytisknout, zařadit více opakování...no raději dost. Přeji příjemnou inspiraci a pamatujte, kdo si hraje, nezlobí.

Komentáře

  1. Rafinované. Seznam trestů by se také našel? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechci dávat prostý seznam a sepsat něco většího mám v plánu delší dobu...uvidíme jak a kdy se k tomu dostanu.

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kapitola, kde se subík vystříká sám

Život subíka v domácnosti - první kontakt