Úkol - pejsek

Na tento úkol musí být subík vybavený umělou vagínou (a lubrikantem, ale ten bude mít určitě).

Protože si tak hezky zvládnul poslední úkol, myslím že tě odměním.
Vím že jsi dlouho nestříkal a vím jak moc to chceš, takže jsem se rozhodla uvolnit 

Dnes večer, v 8 hodin si dáš okolo krku obojek/provaz. 
Do 9 hodin si můžeš honit u čeho chceš. Budeš stát celou hodinu, můžeš si dát dvě 5-ti minutové přestávky kdy mi napíšeš zprávu. 
Po deváté hodině nebudeš sedět u počítače, ale budeš před ním jenom klečet. Do desíti postupně (tzn ne všechno najednou) svlékneš všechno oblečení. Kousek po kousku. Před každým sundáním hezky nahlas poprosíš/poděkuješ za sundání. Napíšeš mi zprávu pokaždé  co si něco sundáš. Oblečení budeš hezky skládat.  Na konci hodiny chci fotku hromádky, jak jsi oblečení složil.
Další hodinu můžeš dělat cokoli nesexuálního budeš chtít. Každých 20 minut se ale rychle přivedeš až na okraj a zastavíš se s výdechem "ještě prosím ne slečno".
Od jedenácti do půlnoci tě čeká to samé, jenom si u toho budeš představovat, jak jsi na 4 u mých nožek. Místo mluvení budeš hafat jako poslušnej pejsek.
O půlnoci si vezmeš vagínu a připevníš jí na polštář/zem/židli/botu. Budeš chodit jenom po 4. Hezky jí očucháš a celou olížeš. Budeš přitom hezky špulit zadek a přít si abych ti tam příště něco přikázala strčit. Pak dostaneš příkaz "šukej" a hezky jí opícháš. Budeš ze začátku něžný, ale pak chci vidět divocha. Dělej to tak, aby si to užily i přihlížející.

Čekám fotky/popis/nahrávku štěkání. Však víš co mám ráda.

Poznámka pro majitelky:
Je vám jedno jak vaše hračka zvládne uchytit vagínu tam co poručíte. Neřešte to za něj.
Vyberte jenom jednu možnost z lomítek, ty jsou jenom pro inspiraci a moc volnosti škodí. Obecně moc nedávám na výběr z více možností. Výjimkou je občas trest - trochu něčeho co hodně nemá rád nebo hodně něčeho co nemá rád trochu. Jsou ale případy, kdy nechám úplně otevřenou možnost s pokynem, že volba mě musí potěšit... Člověk si nemusí plýtvat inspiraci a občas přijde hračka s něčím opravdu záludným :-D
Naživo to musí být taky pěkná podívaná, bohužel jsem nezažila, ale ráda si poslechnu zkušenosti :-)

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kapitola, kde se subík vystříká sám

Život subíka v domácnosti - první kontakt